Het laatste nieuws

Actueel

Wij informeren u graag over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze producten en dienstverlening.
1 maart 2025

Otter ijs en chocolade kiest voor Sam80 vitrines

Sinds maart 2022 zijn Marcel en Martine Otter de trotse eigenaren van hun gezellige winkel […]

21 februari 2025

5 voordelen van werken met een slagroomachine

Een heerlijk ambachtelijk ijsje halen blijft een verwenmoment. En de vraag: ‘wil je er ook […]

14 februari 2025

50-jarig jubileum ‘broer’ Woertman en nieuwe logo’s

Bij het 50-jarig jubileum van onze ‘broer’ Woertman Nederland hoort een fris en eigentijds logo. […]

5 februari 2025

Is je apparatuur klaar voor het nieuwe ijsseizoen?

Nog even en de lente komt eraan! Veel ijssalons zijn al volop bezig met voorbereidingen […]

27 januari 2025

Aanwezig op vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak

Van 9 t/m 11 maart is de Bakkersvak & IJs-Vak in Evenementenhal Gorinchem.Deze mooie vakbeurs […]

25 oktober 2024

Valmar Dosy: vergroot de afzetmarkt van jouw ambachtelijke ijs

Als ambachtelijke ijsbereider wil je niet alleen in de zomermaanden succesvol zijn, maar wil je […]

25 september 2024

Hoe kies ik mijn leverancier voor ijsbereidingsapparatuur?

Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw […]

5 juli 2024

Vernieuwing voor Dudok Patisserie

Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 30 jaar geleden zijn roots legde aan de […]

1 juli 2024

Sanomat S-serie niet meer leverbaar

De Sanomat S-serie slagroomautomaten zijn niet meer leverbaar. De Sanomat S2, Sanomat S6 en Sanomat […]

26 februari 2024

Patisserie Rogier: passie & plezier voor ambacht

In oktober 2021 opende Rogier samen met zijn vrouw Jacqueline hun patisserie in Hoofddorp. Een […]

29 november 2023

9 slimme tips om energie te besparen

Het winterseizoen begint. Of je onderneming nu doordraait of tijdelijk sluit, energie besparen kun je […]

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost