Het laatste nieuws

Actueel

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen over onze producten en dienstverlening.
14 augustus 2025

Volg een workshop in ons Gelatolab

We zitten nog volop in een geweldig ijsseizoen. En toch zul je vast ook al […]

12 augustus 2025

Apparatuur testen vóór levering

Bij levering van apparatuur verwacht je dat deze gelijk inzetbaar is. Dat is ook waar […]

2 augustus 2025

IJs op locatie zonder smeltstress

IJs verkopen waar je maar wilt? Met de Ifi Gelato Coolbox houd je je ijs […]

15 juli 2025

Folkher Langejans 25 jaar in dienst

Begin juli hebben we Folkher Langejans thuis verrast met zijn 25 jarig jubileum bij Woertman […]

1 maart 2025

Otter ijs en chocolade kiest voor Sam80 vitrines

Sinds maart 2022 zijn Marcel en Martine Otter de trotse eigenaren van hun gezellige winkel […]

21 februari 2025

5 voordelen van werken met een slagroomachine

Een heerlijk ambachtelijk ijsje halen blijft een verwenmoment. En de vraag: ‘wil je er ook […]

14 februari 2025

50-jarig jubileum ‘broer’ Woertman en nieuwe logo’s

Bij het 50-jarig jubileum van onze ‘broer’ Woertman Nederland hoort een fris en eigentijds logo. […]

5 februari 2025

Is je apparatuur klaar voor het nieuwe ijsseizoen?

Nog even en de lente komt eraan! Veel ijssalons zijn al volop bezig met voorbereidingen […]

27 januari 2025

Aanwezig op vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak

Van 9 t/m 11 maart is de Bakkersvak & IJs-Vak in Evenementenhal Gorinchem.Deze mooie vakbeurs […]

25 oktober 2024

Valmar Dosy: vergroot de afzetmarkt van jouw ambachtelijke ijs

Als ambachtelijke ijsbereider wil je niet alleen in de zomermaanden succesvol zijn, maar wil je […]

25 september 2024

Hoe kies ik mijn leverancier voor ijsbereidingsapparatuur?

Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw […]

5 juli 2024

Vernieuwing voor Dudok Patisserie

Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 30 jaar geleden zijn roots legde aan de […]

26 februari 2024

Patisserie Rogier: passie & plezier voor ambacht

In oktober 2021 opende Rogier samen met zijn vrouw Jacqueline hun patisserie in Hoofddorp. Een […]

29 november 2023

9 slimme tips om energie te besparen

Het winterseizoen begint. Of je onderneming nu doordraait of tijdelijk sluit, energie besparen kun je […]

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost