Actueel
Valmar Dosy: vergroot de afzetmarkt van jouw ambachtelijke ijs
Als ambachtelijke ijsbereider wil je niet alleen in de zomermaanden succesvol zijn, maar wil je […]
Hoe kies ik mijn leverancier voor ijsbereidingsapparatuur?
Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw […]
Vernieuwing voor Dudok Patisserie
Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 30 jaar geleden zijn roots legde aan de […]
Sanomat S-serie niet meer leverbaar
De Sanomat S-serie slagroomautomaten zijn niet meer leverbaar. De Sanomat S2, Sanomat S6 en Sanomat […]
Patisserie Rogier: passie & plezier voor ambacht
In oktober 2021 opende Rogier samen met zijn vrouw Jacqueline hun patisserie in Hoofddorp. Een […]
We zijn erbij op De Dag van het Ambacht
Op maandag 11 maart is De Dag van het Ambacht in Evenementenhal Gorinchem. Naast de […]
Elkaar ontmoeten op de Horecava
Kom ook naar de Horecava in RAI Amsterdam!Kom bij ons langs op deze mooie vakbeurs. […]
9 slimme tips om energie te besparen
Het winterseizoen begint. Of je onderneming nu doordraait of tijdelijk sluit, energie besparen kun je […]