Laten we kennismaken

Onze adviseurs

Een enthousiast team van deskundige adviseurs staat elke dag voor je klaar. Maak kennis met Folkher en Eline.

Folkher Langejans

Regio Gelderland / Utrecht (gedeeltelijk) / Flevoland / Overijssel / Drenthe / Friesland / Groningen / Noord-Brabant (gedeeltelijk) / Limburg
Mobiel (06) 5515 8803
E-mail flangejans@valmar.nl
In 2000 kreeg ik bij Woertman Nederland de functie van vertegenwoordiger voor Noordoost Nederland, waarbij ik mij vooral bezig hield met de verkoop van slagroomautomaten, sinaasappelpersen, magnetrons en vaatwassers. Mijn opgedane horecaervaring en diverse horeca diploma’s kwamen hierbij goed van pas. Na overname van een bedrijf in 2003, waardoor er diverse apparatuur voor de ambachtelijke ijsbereiding in ons aanbod kwam, heb ik de overstap gemaakt naar dit zusterbedrijf wat de naam Valmar Benelux kreeg en nu Valmar Nederland is.

20 jaar geleden was ijsbereidingsapparatuur van Valmar nog een relatief onbekend merk in Nederland. Het was niet altijd even gemakkelijk om op te boksen tegen de gerenommeerde merken. Maar, ons motto is altijd vanaf het allereerste begin geweest: ‘Elke klant moet een referentie worden’, want referenties zorgen weer voor nieuwe klanten. Door onze expertise, begeleiding, service en – zeker niet minder belangrijk- de kwaliteit van onze apparatuur, hebben we een flink marktaandeel opgebouwd. Daarnaast werken we sinds 2017 samen met Ifi waarmee we succesvol inspelen op de groeiende vraag naar exclusieve ijs- en patisserie vitrines en inrichtingen.
De afwisseling in mijn werk en het persoonlijke contact houden mij enthousiast en gemotiveerd.


Eline de Jong

Regio Noord-Holland / Zuid-Holland / Utrecht (gedeeltelijk) / Zeeland / Noord-Brabant (gedeeltelijk)
Mobiel (06) 3860 5356
E-mail edjong@valmar.nl
Mijn liefde voor ijs – en alles wat daarbij komt kijken – begon in januari 2009 toen ik mijn loopbaan begon bij een grondstoffen leverancier. Daar heb ik het vak geleerd en de basis gelegd van mijn kennis in de ijsbranche. Dit leidde tot meerdere start-ups van zeer succesvolle ijssalons.

In januari 2023 ben ik gestart bij Valmar Nederland, omdat dit bedrijf de juiste producten, machines en service biedt die ijsbereiders nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Het is mijn doel om samen met jou tot een prachtig smaakvol product te komen. Naast, uiteraard, de heerlijke smaak is het heel belangrijk om ook de juiste structuur, opslag, kostprijs efficiëntie en uiteindelijk de opmaak en display van het product mee te nemen.

Om dit te bereiken nodig ik je van harte uit in onze professionele ijs- en demokeuken in Nieuwegein. Dan kijken we samen naar de beste oplossingen voor jouw wensen. Ook kun je bij mij terecht voor advies van recepturen, ijstaarten, mono-desserts, ijsbonbons of de opmaak van ijsbakken in de vitrine.

 

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost