Laten we kennismaken

Onze adviseurs

Een enthousiast team van deskundige en vriendelijke adviseurs staat elke dag voor u klaar. Wij kennen de regio’s in het land en zijn actief in uw eigen omgeving.

Folkher Langejans

Folkher Langejans

Regio Noord-Holland / Utrecht (gedeeltelijk) / Gelderland (gedeeltelijk) / Flevoland / Overijssel / Drenthe / Friesland / Groningen
Mobiel (06) 5515 8803
E-mail flangejans@valmar.nl
In 2000 kreeg ik bij Woertman Nederland de functie van vertegenwoordiger voor Noordoost Nederland, waarbij ik mij vooral bezig hield met de verkoop van slagroomautomaten, sinaasappelpersen, magnetrons en vaatwassers. Mijn opgedane horecaervaring en diverse horeca diploma’s kwamen hierbij goed van pas. Na overname van een bedrijf in 2003, waardoor er diverse apparatuur voor de ambachtelijke ijsbereiding in ons aanbod kwam, heb ik de overstap gemaakt naar dit zusterbedrijf wat de naam Valmar Benelux kreeg en nu Valmar Nederland is. 15 jaar geleden was ijsbereidingsapparatuur van Valmar nog een relatief onbekend merk in Nederland. Het was niet altijd even gemakkelijk om op te boksen tegen de gerenommeerde merken. Maar, ons motto is altijd vanaf het allereerste begin geweest: ‘Elke klant moet een referentie worden’, want referenties zorgen weer voor nieuwe klanten. Door onze expertise, begeleiding, service, en zeker niet minder belangrijk: de kwaliteit van onze apparatuur, hebben we ondertussen een flink marktaandeel opgebouwd. Het afwisselende werk en het persoonlijke contact houden mij enthousiast en gemotiveerd.


Joost van der Velden

Joost van der Velden

Regio Zuid-Holland / Utrecht (gedeeltelijk) / Gelderland (Gedeeltelijk) / Zeeland / Noord-Brabant / Limburg
Mobiel (06) 2506 0019
E-mail jvdvelden@valmar.nl
Diverse opleidingen en trainingen, waaronder IJsbereider op Middelbare Vakschool Wageningen, vormen mijn achtergrond. Na 8 jaar ervaring als accountmanager bij Delital Foodservice waar ik ijsgrondstoffen verkocht, vond ik in 2010 een nieuwe uitdaging bij Valmar Nederland. Kenmerkend vind ik onze teamspirit: iedereen werkt samen met als doel te bouwen aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het begeleiden van starters van A tot Z staat hoog in het vaandel: van advies bij het voortraject, tot de opstart van de ijssalon en de aftersales. Mijn belangrijkste drijfveer is het samen met de klant zoeken naar de juiste oplossing in de breedste zin van het woord. Klanten zijn altijd welkom om samen met mij diverse ijsbereidingsapparatuur te bekijken en te testen in onze ijs- en demokeuken op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.
Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost