Wij vertellen graag ons verhaal

Over ons

Valmar Nederland is ruim 40 jaar geleden begonnen met de verkoop van en service aan ijsbereidingsapparatuur. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal specifieke producten aan ons assortiment toegevoegd, uitsluitend bedoeld voor de ambachtelijk ijsbereider en de verkoper van ambachtelijk bereid ijs. Naast de verkoop van deze apparatuur doen wij ook zelf het onderhoud en de service. Dit doen wij met een team van 28 medewerkers.

Kernwaarden

Waar staan we voor? Hoe werken we? Waar geloven we in? Hiervoor hebben we vijf kernwaarden geformuleerd. Zij vormen de kern van onze bedrijfscultuur en houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern én ook extern, met onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties.


Deskundig

Ons team bestaat uit ervaren, goed opgeleide mensen met gespecialiseerde kennis. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het succesvol starten en exploiteren van een ijssalon, ijsboerderij, patisserie, chocolaterie of bakkerij.


Persoonlijk

Persoonlijke aandacht vertaalt zich in het hebben van één aanspreekpunt. Dat betekent contact met een eigen adviseur en servicemonteur. Zij weten als geen ander wat er bij u als klant speelt en kunnen oplossingen aandragen bij vragen of problemen. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor.


Betrouwbaar

Onze medewerkers zijn helder in hun communicatie, geven een eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. De wensen van onze klanten staan altijd centraal: we denken met u mee en geven een duidelijk advies, passend bij uw budget en onderneming.


Kwaliteit

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur die bedrijfszeker is en lang mee gaat. Zo kunt u als ondernemer altijd rekenen op een aanbod van apparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard en gebruiksvriendelijkheid.


Snel

Ook snelheid is kenmerkend voor onze werkwijze. Denk hierbij aan snel offreren, leveren, repareren en u te woord staan. Uiteraard zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid.

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost