Wij vertellen graag ons verhaal

Kwaliteit

Wij zijn van mening dat kwalitatief hoogwaardige apparatuur bedrijfszeker moet zijn en lang mee moet gaan. Door de bedrijfszekerheid bent u verzekerd van continuïteit en wordt de stilstand geminimaliseerd. De duurzaamheid draagt zorg voor een rendabele investering, omdat de kosten van de investering over een langere periode kunnen worden verdeeld.

Dit hoogwaardige aanbod in apparatuur realiseren wij door kritisch te zijn in de selectie. Dat betekent in de praktijk dat we bij de aanschaf van de te verkopen en te onderhouden apparatuur op de volgende vijf eigenschappen selecteren:

1) Hoogwaardige componenten en halffabricaten

Een kwalitatief hoogwaardig eindproduct kan alleen worden gerealiseerd mits de gebruikte componenten en halffabricaten eveneens van hoge kwaliteit zijn en als de gebruikte componenten goed op elkaar zijn afgestemd.

2) Uitstekend eindresultaat

De geleverde apparatuur wordt door de klant gebruikt bij het verwerken, maken, conserveren en/of presenteren van producten. Daarom verkoopt Valmar Nederland alleen apparatuur dat een perfect eindresultaat levert.

3) Bedieningsgemak

De bediening en het gebruik van de apparatuur is uiterst eenvoudig en doelmatig. Hierdoor wordt onjuist gebruik van de apparatuur geminimaliseerd en neemt de bediening weinig tijd in beslag.

4) Zorgvuldige en eenvoudige reiniging

Hygiëne is zeer belangrijk en daarom dient de reiniging en desinfectie van de apparatuur uiterst eenvoudig te zijn, zodat deze efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd. Het is immers van groot belang om de risico’s op besmetting en vervuiling te minimaliseren.

5) Servicevriendelijk

Wanneer er onverhoopt toch iets mis mocht gaan met een apparaat, dan is het goed om te weten dat onze apparatuur eenvoudig en goedkoop te onderhouden is. Bovendien biedt de servicevriendelijkheid van de apparatuur de mogelijkheid om eventueel zelf kleine storingen te verhelpen.

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost