Wij vertellen graag ons verhaal

Financiering

Wij proberen, als Valmar Nederland, onze klanten kwalitatief hoogwaardige en bij de klant passende producten en diensten te leveren. Dit betekent ook dat wij verschillende financieringsmogelijkheden aanbieden, zodat voor onze klant niet alleen het product of dienst, maar ook de betalingswijze passend is.

Op rekening

Bij deze betalingswijze wordt het product of de dienst bij Valmar Nederland aangeschaft en wordt de factuur na levering verstuurd en binnen 14 dagen door de klant voldaan. In enkele gevallen vragen wij een aanbetaling bij opdracht.

Huurkoop

Bij huurkoop wordt het product in eerste instantie voor een periode van 6 maanden gehuurd. Na afloop van de huurperiode kan, maar dat is niet verplicht, het product worden aangeschaft. Onze klanten kunnen hierdoor gedurende een periode van 6 maanden onze producten uitproberen zonder grote investeringen te doen, alvorens deze producten desgewenst aan te schaffen. Deze betalingswijze wordt ook vaak gezien als een uitgestelde betaling.

Betaling in termijnen

In het geval van betaling in termijnen wordt een product of dienst aangeschaft bij Valmar Nederland en wordt de factuur middels automatische incasso in maximaal twaalf maandelijkse termijnen voldaan.

Operational lease

Wanneer onze klanten de betaling over een langere periode dan twaalf maanden willen spreiden, dan is operational lease een mogelijkheid. Hierbij wordt de vordering overgenomen door een leasemaatschappij. Op deze wijze is het mogelijk om de betaling over een periode van maximaal 72 maanden te spreiden.

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost