Service staat bij ons hoog in het vaandel

Onderhoud

Alle apparatuur van Valmar Nederland is vrij eenvoudig zelf te onderhouden door de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende apparaten. Ook eventuele kleine storingen zijn goed zelf te verhelpen.

Hulp bij storingen

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor het laten herstellen van storingen. Soms kunnen wij u telefonisch helpen om een storing op te lossen. Als dat niet lukt, dan maken we een afspraak waarbij één van onze ervaren servicemonteurs zo spoedig mogelijk bij u langs komt. Technische problemen worden zo snel mogelijk opgelost waardoor uw apparatuur opnieuw goed functioneert. Dit kenmerkt onze uitstekende service.

Onderhoudscontract: iets voor u?

Wij bieden ook de mogelijkheid om periodiek onderhoud te laten verrichten, op basis van een onderhoudscontract. Het laten uitvoeren van periodiek onderhoud heeft als voordeel dat uw apparaat met regelmaat wordt nagekeken zonder dat u zelf hieraan hoeft te denken. Daarnaast worden mogelijke problemen tijdig gesignaleerd zodat stilstand wordt voorkomen. Meer informatie over de mogelijkheden van een onderhoudscontract? Klik hier of neem telefonisch contact met ons op.

OnderhoudOnderhoud Onderhoud

 

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost