Service staat bij ons hoog in het vaandel

Service

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed en passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk.

Valmar Nederland weet als business-to-business leverancier dat continuïteit voor elke ondernemer van groot belang is. Een goede advisering bij de verkoop en het uitsluitend werken met apparatuur van hoge kwaliteit zijn hiervoor heel belangrijk. Maar misschien nog wel belangrijker is de kwaliteit, snelheid en vakkundigheid van de service. Want als er onverwacht iets mis gaat met de apparatuur dan is het van belang dat de storing snel en vakkundig wordt verholpen. Service heeft een naam: Valmar Nederland.

Snelle en betrouwbare service

De hoge kwaliteit en snelheid van onze service maakt het mogelijk dat in 95% van alle gevallen de storing binnen 24 uur daadwerkelijk wordt verholpen. In de uitzonderlijke gevallen dat een storing niet direct of niet ter plekke kan worden verholpen, zorgen wij er voor dat onze klant de beschikking krijgt over een bruikleentoestel zodat u ongestoord en probleemloos door kunt werken.

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost