Leerzaam, inspirerend en creatief

Workshops

Vanuit onze professionele ijs- en demokeuken in Nieuwegein delen we graag onze kennis met jou. Dit doen we door het geven van allerlei praktische workshops en trainingen.

Ontdek ons aanbod in workshops:

De startende ijsbereider
Hier leer je hoe je echt ambachtelijk ijs maakt. En raak je vertrouwd met onderwerpen als grondstoffen, recepturen, hygiëne, onderhoud en de werking van Valmar ijsbereidingsapparatuur en vitrines.

(Banket)bakkers en chocolatiers die met ijs willen starten
We laten je zien hoe ambachtelijk ijs een mooie aanvulling kan zijn voor jouw onderneming. Vanuit deze ambacht is het namelijk een kleine stap naar zelf ijs draaien. Hoe maak je gebruik van grondstoffen die al in huis zijn?

De melkveehouder die met ijs of andere verzuiveling wil starten
Je overweegt om te starten met het maken van ambachtelijk ijs en/of verzuiveling. Hoe pak je dit aan als boerenbedrijf? Welke hygiëne eisen stelt het COKZ aan jouw bereiding en waar moet je aan voldoen om jouw product aan derden te leveren? Ook gaan we in op de verwerking van verschillende soorten melk in ijsrecepten.

Het opmaken van ijsbakken
Je wilt je ijsbakken graag (nog) beter presenteren. En dat kan op verschillende manieren. We geven je allerlei tips om een ijsbak perfect op te maken.

Het maken van ijstaarten en andere ijspatisserie
We trainen jouw vaardigheden in het maken en strak afwerken van ijstaarten en andere ijspatisserie.

 

Schrijf je in voor een workshop of training
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact je op. Dan kijken we samen naar mogelijke data en tijden. Afhankelijk van het programma vragen we 3 tot 5 uur van jouw tijd.

 

    Geef hieronder aan welke workshop je graag wilt volgen.

    Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost