Elke uitdaging heeft een oplossing

Onderhoudscontract slagroomautomaat

Regelmatig en deskundig onderhoud aan je apparatuur is belangrijk. Je slagroomautomaat gaat dan langer mee, blijft een goed resultaat geven en is zuiniger met energie. Naast een economisch voordeel is dit ook nog eens beter voor ons milieu. Ook een onderhoudscontract afsluiten? Dat is zo geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen.

Een onderhoudscontract met gratis verhelpen van storingen

Zekerheid op het gebied van apparatuur. Wij als Woertman Nederland verzorgen dit door onze eigen technische dienst en deze is 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Je slagroomautomaat wordt compleet nagekeken en gereinigd. Tussentijdse storingen worden, mits niet door onzorgvuldig en/of ondeskundig gebruik veroorzaakt, zonder voorrijkosten en arbeidskosten verholpen.

Wat doen we tijdens een onderhoudsbeurt aan de Sanomat slagroomautomaat

A. De complete slaginrichting wordt gedemonteerd
B. De pomp, de motor en de koeling worden gecontroleerd en gereinigd
C. De ventilatormotor wordt gecontroleerd, gereinigd en gesmeerd
D. De slagroomautomaat wordt geheel gereinigd
E. De reserve onderdelen worden indien nodig bijgevuld
F. Alle O-ringen, pakkingen en andere kleine onderdelen zoals kogeltjes en veertjes zijn gratis (materiaalkosten factureren we)
G. De slagroomautomaat krijgt een laatste test en is dan weer klaar voor gebruik.

De prijs van dit onderhoudscontract

€ 298,00 voor 2x per jaar en 50% korting op het weekendtarief. Facturatie vindt plaats na de 1e servicebeurt. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Maar liefst € 142,50 korting op onderhoud bij meerdere apparaten

Als je reeds een apparaat bij ons in onderhoud hebt, dan ontvang je een korting van € 142,50 voor elk volgend apparaat. Voorwaarde is dat de servicebeurten gelijktijdig kunnen worden uitgevoerd en dat de apparaten op hetzelfde adres staan.

Graag nog je aandacht voor het volgende

Wij kunnen de bovengenoemde prijzen hanteren als er geen beperkingen zijn op de bezoektijden anders dan hieronder aangegeven. Storingen door molest of ondeskundig gebruik vallen niet onder het onderhoudscontract.

    2 keer3 keer4 keer6 keer

    Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost