Workshop IJs in je bakkerij

Van ambachtelijk brood en banket bakken is de stap naar ambachtelijk ijs draaien snel en eenvoudig te zetten. Alle heerlijke ingrediënten uit je (banket)bakkerij gebruik je dan niet alleen meer voor patisserie producten, maar ga je ook verwerken in het proces van ijsdraaien.

In onze professionele ijs- en demokeuken laten adviseurs Folkher, Joost en Eline je zien hoe ambachtelijk ijs een mooie aanvulling kan zijn op jouw assortiment. Waar bestaat ijs uit? En wat heb je allemaal nodig om ijs te kunnen gaan maken? Ook de theorie van ijs gaan we behandelen. Hoe maak je slim gebruik van grondstoffen die al in huis zijn? En waarom kunnen bepaalde grondstoffen wel of juist niet bij elkaar? Maar stel ook vooral je vragen! Daar is alle ruimte voor.

Data en locatie
– Woensdag 6 september 10.00 – 16.00 uur, Nieuwegein (maximaal 10 personen).
– Donderdag 7 september 10.00 – 16.00 uur, Nieuwegein (maximaal 10 personen).

Maximaal 2 personen per bedrijf en deelname is gratis.

Inschrijven

    Ik wil deze workshop graag volgen op:

     

    Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost