Met een horeca slagroommachine werk je sneller, schoner en met consistente kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Slagroommachine horeca

Slagroom is in elke horecazaak een belangrijk onderdeel van de presentatie van desserts, gebak of dranken. Met een horeca slagroommachine zorg je voor een mooie en stevige toef slagroom waarmee je een perfecte indruk achterlaat bij jouw gasten.

Sanomat: topkwaliteit voor professionals

De slagroommachines van Sanomat zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in de horeca. Ze koelen, bewaren en kloppen slagroom volledig automatisch op. Sanomat staat bekend om duurzaamheid, gebruiksgemak en constante kwaliteit. Elke slagroommachine is ontworpen met het oog op gemak, hygiëne en snelheid. Je hebt geen handmatige slagroomspuiten meer nodig en je voorkomt verspilling of kwaliteitsverlies.

De voordelen van een horeca slagroommachine

Met een horeca slagroommachine van Sanomat profiteer je van:

 

Kies jouw slagroommachine voor de horeca

Sanomat Amigo

De Sanomat Amigo is de meest compacte en daarmee de economisch aantrekkelijkste slagroommachine in het assortiment.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 1½ liter
  • Kan werken met Bag-In-Box systeem van maximaal 2 liter
  • Slagsysteem met slagschijfjes voor een maximale opslag en stand

Bekijk de Amigo

 

Sanomat Amigo - uitgelichte afbeelding
Sanomat Euro-Favoriet - uitgelichte afbeelding

Sanomat Euro-Favoriet

De Sanomat Euro-Favoriet is een compacte slagroommachine volledig van roestvrijstaal en voorzien van het geavanceerde Sanomat slagsysteem.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 2 liter
  • Kan werken met Bag-In-Box systeem van maximaal 2 liter
  • Slagsysteem met slagschijfjes voor een maximale opslag en stand

Bekijk de Euro-Favoriet

Sanomat Line 1½

De Sanomat Line 1½ is een compacte slagroommachine die zeer eenvoudig te bedienen en te reinigen is.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 1½ liter
  • Slagsysteem uit één geheel
  • Elektronische koeling en bediening

Bekijk de Line 1½

Sanomat Line 1,5 - uitgelichte afbeelding
Sanomat Line 5 - uitgelichte afbeelding

Sanomat Line 5

De Sanomat Line 5 is zeer eenvoudig te bedienen en te reinigen en heeft dankzij het slagroomreservoir van 5 liter een grote capaciteit.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 5 liter
  • Kan werken met Bag-In-Box systeem van maximaal 10 liter
  • Optioneel leverbaar in een uitvoering voor zelfbediening

Bekijk de Line 5

 

💡Wist je dat
Sanomat slagroommachines uiterst duurzaam zijn en een gering energieverbruik hebben.

 

Sanomat Euro-Cream 2

De Sanomat Euro-Cream 2 is een compacte en zeer complete slagroommachine die alle soorten slagroom perfect kan verwerken.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 2 liter
  • Standaard voorzien van een spoelprogramma
  • Elektronische koeling en bediening

Bekijk de Euro-Cream 2

 

Sanomat Euro-Cream 2 - uitgelichte afbeelding
Sanomat Euro-Cream 5 - uitgelichte afbeelding

 

Sanomat Euro-Cream 6

De Sanomat Euro-Cream 6 is een veelzijdige machine dankzij de complete uitvoering, de grote capaciteit en de perfecte slagroomverwerking.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 6 of 10 liter
  • Optioneel leverbaar in een uitvoering voor zelfbediening of met voetschakelaar
  • Pomp, ventielkop, luchtregelaar en reservoir van RVS

Bekijk de Euro-Cream 6

Sanomat Euro-Cream 12

De Sanomat Euro-Cream 12 is dankzij het grote roomreservoir zeer geschikt voor ondernemers die veel gekoelde slagroom verwerken en waarbij kwaliteit voorop staat.

  • Slagroomreservoir met een inhoud van 12 liter
  • Kan werken met Bag-In-Box systeem van maximaal 20 liter
  • Slagsysteem met slagschijfjes voor een maximale opslag en stand

Bekijk de Euro-Cream 12

Sanomat Euro-Cream 12 - uitgelichte afbeelding

 

Bekijk al onze slagroommachines

 

Na een bezoek aan de Horecava was het snel duidelijk dat Valmar onze partner moest worden. Betrouwbare machines en betrouwbare service! Leuk contact met adviseur en servicemonteurs maakt het plaatje voor ons compleet!”
IJsboerderij ‘De oude schuur’, Vuren

 

Innovatieve horeca slagroommachines

De Sanomat slagroommachines voor de horeca worden geproduceerd door de firma Vaihinger (in Duitsland), tevens de eerste producent van volautomatische slagroomautomaten die met één druk op de knop slagroom gaven. Dat Sanomat zeer innovatief zijn blijkt ook uit de vele uitvindingen en patenten. Sanomat slagroommachines onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:

✔️ Snel en gebruiksvriendelijk

Sanomat slagroommachines hebben een bijzonder hoge verwerkingssnelheid. Afhankelijk van het model kan per uur 160 liter vloeibare slagroom verwerkt worden tot geslagen slagroom. De hoge verwerkingssnelheid en de optimale afstemming maken het werken met kleine, maar constante porties slagroom mogelijk.


✔️ Perfecte slagroom

Horeca slagroommachines van Sanomat verwerken de vloeibare slagroom tot een stevige, standvastige slagroom. Deze geslagen room houdt minimaal drie dagen stand in een gekoelde ruimte. Dit komt o.a. door de gekoelde uitloop waarbij koeling plaatsvindt middels koelleidingen die om de uitloop (tapkraan) gedraaid zijn. Middels dit gepatenteerde systeem blijft de temperatuur van de slagroom tot aan het uiteinde van de uitloop zeer laag.


✔️ Snel in reiniging en desinfecteren

Dankzij de gepatenteerde drukverhogende spoelkoppeling wordt tijdens het reinigen en desinfecteren van de slagroommachine de druk verhoogd. Hierdoor spoelen de Sanomat slagroommachines zich automatisch en arbeidsbesparend brandschoon en bacterievrij.


Vraag een offerte aan

Waarom Valmar Nederland

Brochure horeca slagroommachines

 

Bekijk onze slagroommachines voor de horeca

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost