5 voordelen van werken met een slagroomachine
Een heerlijk ambachtelijk ijsje halen blijft een verwenmoment. En de vraag: 'wil je er ook slagroom bij?' wordt vaak gesteld in een ijssalon. Geef dan wel écht een stevige toef. En dat kan snel met een slagroommachine. Slagroom is een aantrekkelijke margemaker.
5 voordelen van werken met een Sanomat slagroommachine
1) Kostenefficiëntie:
- met een slagroommachine kun je room in bulk gebruiken, wat vaak goedkoper is dan een spuitbussen of patronen voor een kidde
- minder verspilling, want je gebruikt alleen wat je nodig hebt
- lagere operationele kosten over de lange termijn
2) Consistent en kwaliteit:
- de slagroom uit een machine heeft een stabiele structuur en dikte, en dat zorgt voor een constante presentatie
- je kunt de stevigheid van de slagroom naar wens aanpassen
3) Tijdsbesparing:
- een slagroommachine is snel en makkelijk in gebruik, wat handig is tijdens piekuren in een drukke horeca omgeving
- geen gedoe met het vervangen van spuitbussen en gaspatronen
4) Milieuvriendelijk:
- minder afval, omdat je geen spuitbussen of patronen weggooit
- bulkverpakking voor slagroom geven minder verpakkingsafval
5) Hoge capaciteit:
- ideaal voor horecagelegenheden met een grote doorstroom zoals ijssalons, restaurants, pannenkoekhuizen en bakkerijen.
Maak je werk makkelijk(er) voor jezelf en je team! En laat je klanten genieten van kwaliteit.