Het laatste nieuws

Actueel

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen over onze producten en dienstverlening.
1 september 2025

Volg een workshop in ons Gelatolab

We zitten nog volop in een geweldig ijsseizoen. En toch zul je vast ook al […]

12 augustus 2025

Apparatuur testen vóór levering

Bij levering van apparatuur verwacht je dat deze gelijk inzetbaar is. Dat is ook waar […]

2 augustus 2025

IJs op locatie zonder smeltstress

IJs verkopen waar je maar wilt? Met de Ifi Gelato Coolbox houd je je ijs […]

15 juli 2025

Folkher Langejans 25 jaar in dienst

Begin juli hebben we Folkher Langejans thuis verrast met zijn 25 jarig jubileum bij Woertman […]

1 maart 2025

Otter ijs en chocolade kiest voor Sam80 vitrines

Sinds maart 2022 zijn Marcel en Martine Otter de trotse eigenaren van hun gezellige winkel […]

21 februari 2025

5 voordelen van werken met een slagroomachine

Een heerlijk ambachtelijk ijsje halen blijft een verwenmoment. En de vraag: ‘wil je er ook […]

14 februari 2025

50-jarig jubileum ‘broer’ Woertman en nieuwe logo’s

Bij het 50-jarig jubileum van onze ‘broer’ Woertman Nederland hoort een fris en eigentijds logo. […]

5 februari 2025

Is je apparatuur klaar voor het nieuwe ijsseizoen?

Nog even en de lente komt eraan! Veel ijssalons zijn al volop bezig met voorbereidingen […]

27 januari 2025

Aanwezig op vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak

Van 9 t/m 11 maart is de Bakkersvak & IJs-Vak in Evenementenhal Gorinchem.Deze mooie vakbeurs […]

25 oktober 2024

Valmar Dosy: vergroot de afzetmarkt van jouw ambachtelijke ijs

Als ambachtelijke ijsbereider wil je niet alleen in de zomermaanden succesvol zijn, maar wil je […]

25 september 2024

Hoe kies ik mijn leverancier voor ijsbereidingsapparatuur?

Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw […]

5 juli 2024

Vernieuwing voor Dudok Patisserie

Dudok Patisserie, een begrip in Rotterdam dat 30 jaar geleden zijn roots legde aan de […]

26 februari 2024

Patisserie Rogier: passie & plezier voor ambacht

In oktober 2021 opende Rogier samen met zijn vrouw Jacqueline hun patisserie in Hoofddorp. Een […]

29 november 2023

9 slimme tips om energie te besparen

Het winterseizoen begint. Of je onderneming nu doordraait of tijdelijk sluit, energie besparen kun je […]

Valmar logo IFI Logo Logo Sanomat Logo Techfrost